Wolf359
news band biography discography photos downloads links shows


Kterého vlivu bychom měli přidat?
punk
graf
 20%
metal
graf
 20%
Celkem hlasů: 208


News archive


Reformy cuGrunt
26. srpna 2008

Dlouho se tu nic nedělo a z úst řady příznivců už slýcháme slova. Rád bych zde proto uvedl na pravou míru proč jsme byli tak dlouho mediálně potichu. Jedním důvodem bylo dlouhé hledání nové zkušebny, kterou jsme nakonec našli tam, kde by ji asi nikdo nečekal. Je to chrám vzdělání, kultury a umění, místo častých výstav a přehlídek....je to Nedvědická základní škola. Proto už by zlí jazykové mohli tvrdit, že jsme nyní Nedvědická kapela, což jako Sejřovský patriot nesu jen s malým nadšením, ne-li bez nadšení. Dalším důvodem dlouhé pauzy bylo intenzivní zkoušení před vystoupením na akci "Kostkovaná deka", konané na Smrčkovské střelnici při příležitosti oslav Ivoše F., kterého tímto zároveň zdravíme. Vše dopadlo, až na pár vyjímek v podobě bicích které už Miky Volek koupil jako ojeté a skutečnosti, že pršelo a byla zima zimoucí, dobře. Publikum nás osvěžilo hřejivým potleskem a bodrým poklepáváním po ramenou a častými slovy: tak tohle sem nečekal. Nakonec tedy alles gute.
Další událost je již slušná kupka materiálu na další připravované album "Perly sviním", které by mohlo potěšit Vaše vzácné uši snad už někdy kolem Vánoc. Rovněž teď pracujeme na již třetí serii krásných triček s vkusným motivem naší výborné kapely. Myšleno je i na děvčata a jejich míry. Série úspěchů pak pokračuje zářijovým vystoupením v Tišnovském klubu Žumpa na který Vás všechny srdečně zveme a na který jsme pro naše prříznivce zajistili volňásky. Do budoucna tedy hledíme s hlavou vztyčenou a plni nadějí...jak taky jinak. Váš vzor Wolf 359.


Nová videa
6. června 2008











Zpěvák
29. února 2008

Svět se mění a my s ním. Napadlo nás, že by jsme teď mohli být nejlepší zase trochu jiným způsobem. Možná trochu jiný styl, možná trochu jiný zvuk, možná si pořídíme tetování, možná začneme nebo přestaneme brát drogy... Každopádně máme zájem spolupracovat ještě s jiným zpěvákem, neboť Lubošek, přes veškerou snahu, špatně stíhá docházet na zkoušky protože mu to náročnost pracovního, studijního a ostatního života nedovoluje. Veronika naproti tomu zkoušky stíhá ale chvílemi se jí nedostává síly k tak brutálnímu hlasovému projevu, který by si naše hudba zasloužila. Proto tedy třetí zpěvák. Pakliže ho najdeme. A pakliže bude ochotný. A bohatý... a skromný, nenáročný, vyzpívaný... dokonalý. Konec konců by to mohla být i žena ( vzpomeňme kapelu Stigma). Takže nyní už máte dostatek informací aby jste si udělali představu o... prostě pokud umíte zpívat a nebojíte se to zkusit tak se ozvěte. Wolf359 vítězí i u nor.


Nový rok
1. ledna 2008

Je tomu přibližně rok, co kapela začala hrát na nejvyšší úrovni. A to je, jak jistě uznáte, doba tak akorát zralá na to, celé uplynulé období nějakým patřičným zbůsobem ohodnotit. Kdo by k tomuto úkolu mohl být povolanější, než vedoucí celého souboru, tedy já. Asi víte, že každý člověk je originál. Někdo má rád vdolky, druhý je orientované prase. Jiný může být nakažená zrůda a další zase usíná v přetopeném kupé. Nemluvě o lidech, kteří se nikdy ničím neprovinili a chodí třpitkovat pstruhy. Jednou větou: Co člověk, to hádanka. Jedno máme ale všichni společné, úctu k vlastní umělecké tvorbě a obdiv k těm, kteří se snaží přijít s něčím novým. Toť zhruba to, čeho jsme se snažili dosáhnout, naší prací někoho potěšit nebo i přivést k slzám. Reklama se tomu totiž udělá tak jako tak.... Chtěl bych tedy popřát všem příznivcům i odpůrcům kapely hodně zdaru v jejich budoucím konanání a pevnou víru v to, že ačkoli jsme skvělí, budeme ještě lepší. Wolf359 navždy na výsluní přízně!


První koncert?
27. listopadu 2007

...ano. Kapela rozhodla, že příznivci naší vytříbené hudby čekali už dost dlouho a je třeba předvést živé hraní. Stalo se tak v souvislosti s netradičními životními jubilei členů kytarové sekce (pán basů a Fox in box alias lord of drinks). Bylo by na místě uvést, o jaká jubilea se jednalo, i když tím poruším tajnou konspiraci, která měla pravý důvod oslavy obestřít tajemstvím. Nuže, pán basů slavil (krom tuctových narozenin) rovných pět let od doby, kdy mu vypadl poslední mléčný zub. Naproti tomu Fox, neboli “kokatchkka”, si připomínal rovný rok a padesát dní, než vyrazí na cestu do Tatarské lidové republiky, jejíž vláda ho coby ekonoma přizvala, aby znovu postavil na nohy tamní řepný průmysl, na kterém je zcela závislá - hrdina! Dlužno dodat, že celý koncert a následný večírek s překvapením se skutečně vydařil a přízeň posluchačů nám znovu dokázala, že lepší kapely v Sejřku není! Na závěr bych chtěl ze srdce poděkavat všem zúčastněným za podporu, přízeň, náklonnost, pochopení, občerstvení a lásku, kteréžto si opravdu zasloužíme. S Wolf 359 na věčné časy!


A je to tady, Kolaps!
14. října 2007

Náš umělecký soubor udělal další zlomový krok ve své kariéře. Kapelou již dlouhou dobu avizovaný a fanoušky netrpělivě očekávaný klip k písni Kolaps dnes konečně spatřil světlo tohoto světa. Od první klapky uběhly téměř dva měsíce tvrdé dřiny všech zúčastněných a i přes dílčí problémy jako například časté absence zpěváka a režiséra Luboše na zkouškách se vše konečně podařilo. Doufáme, že se Vám bude líbit a těšíme se na Vaše ohlasy a komentáře. Tak neváhejte a stahujte. Náš Wolf na věčné časy!!!


Prázdniny
7. září 2007

Tak je tu konec prázdnin a děcka konečně míří zpátky do školy a uvolní místo v hospodách nám starším. Jelikož sme všichni poctivě pracující a celý prázdniny sme dřeli jak dobytek tak teď máme peněz že nevíme co s nima. No nějakou tu kačku necháme v jedné hospodě a pár korun v další a než nám začne škola po penězích zbydou jen výplatní pásky. Jenže ne každej má takový starosti. Dkiller musi vrazit peníze do nové blány. Ne, nejde na zákrok s panenskou blanou ani si nejde nechat odstranit blány mezi prstama (i když mezi náma je to hnus) Vlivem jeho brigády týkající se tvorby hradních skalek se mu rapidně rozrostla muskulatura na jeho nohách a to v kombinaci se smrtícím progresiv death metalem mělo na jeho buben naprosto devastující účinek. Blána se rozletěla na tolik dílů, že by z toho bylo ošacení pro půl Somálska. No a tak sme nucenou pauzu ve zkoušení věnovali práci na našem prvním videu. Část už je natočená , zbytek se bude dotáčet v nejbližší době a pak už to celé poputuje do střižny.


Polsko
17. června 2007

Je to krásná země až na odporný pivo a sladký polívky. A divnou řeč. Řekli byste, že kokot znamená polsky kohout? Asi ne ale až tam pojedete tak to zjistíte. Každopádně nutno dodat, že turné se opravdu vydařilo a fans i když nás neznali, dělali jako kdyby jo. A to nám dodalo. Ještě nikdy jsme neprodali tolik triček jako v Polsku. Drobnou výtku bych ovšem uštědřil polským silnicím, naše oktávka má přes všechna plus do offrouda daleko a některé štace se stali doslova nedosažitelnými ale o to větší byla radost fanoušů po našem příjezdu. Poprvé v životě jsme podepisovali vlastní plakáty. I když nás psali jako Wolf trzi pajet daviet. Každé tuzemské metalové kapele doporučujeme na pár dní odjet do Polska. Když nic aspoň budete mít šanci uvidět Ewu Sonnet na živo.Je to ovšem časově dost náročné, takže naše stránky tím dost utrpěli, proto jsme se ihned po návratu a následných ovacích vrhli do práce a věrni závazkům svým fanoušům se může i širší veřejnost kochat našimi novými úspěchy na poli hudby a grafiky. Wolf 359 bez hranic!


Dřevo
23. dubna 2007

V Sejřku začlo jaro. Což mimo jiné znamená i to, že vzhledem k naší vyhlášené pracovitosti je nejvyšší čas začít se chystat na zimu. Tato záležitost v sobě zahrnuje v podstatě jedinou činnost a tou je příprava palivového dříví. A věru, že ho není po málu, toho dříví. Vědomi si své společenské a intelektuální úrovně, využili jsme propracované dělby práce a ekologicky šetrné techniky (vyjma jedné motorové pily s obj.48 ccm a skutečnosti, že všichni zúčastnění přijeli každý ve svém autě) S úsměvem na tvářích jsme tedy začli. Kromě zpěvačky kterou bolel zub a nechtěla nám pomáhat. Se systémem podej – říznu se nám skutečně podařilo pár polínek nakrájet ale dík drobným zavadám na obou řezacích strojích, které vyústili v dramatický konec naší práce z obrovských hromad dřeva nejenže neubylo ale podivným způsobem se zdají být ještě větší než předtím. Což nikomu dobrého nepřidalo. Ale dík vědomí, že na dřevěného molocha si budeme muset přivstat, pustili jsme se do práce, která nám jde o poznání líp. Následkem čehož se svět může radovat z nových písní, fotek a potažmo i z tohoto vytříbeného vyprávění. Wolf 359 navždy.


Nic nechceme!
9. března 2007

Proč? Protože nás široká veřejnost, ultrafans nevyjímaje, začala zahrnovat takovou spoustou přízně, náklonnosti a darů, že se nám z toho dělá až špatně. Některým dokonce moc špatně. Pán basů například pod tíhou dříve nepoznané slávy odmítá přijímat stravu a pouze vylučuje. Vrchem spodem. Paní na zpěv rozmařile utrácí lehce nabyté peníze za nesmyslně drahé oblečení. Mr. Fox in Box alias Richie neboli chachumbaabyi čili vykuk v plechovém rouše investuje své podíly do stále starších a starších aut. A bubeník…? Ten se opět tváří jako by se nechumelilo, teď ovšem přes okna pivovaru Starobrno, kterého je nyní majitelem. Z výše popsaného je snad jasné, že jsme tak přesyceni vlastním úspěchem, že už nás nebaví ani skupovat hypotéky sirotčinců. Svým fanoušům ale zůstáváme věrni. Aspoň dokud z toho budem rejžovat prachy. Wolf forever.


Co se děje?
9. února 2007

Naše hudební společnost již začíná přicházet na jméno věcem jako melodie a rytmus a co víc, když všechno dobře půjde, přilepíme si na zeď i ten plakát s Edeem. Paní zpěvačka si rozbila ruku protože jí na ni v opilosti spadl jeřáb. A teď má z ruky křáp. Pan kytarista řečený Richie alias lyšák, neboli fox in box, si koupil nový auto, stříbrný. Pán basů má novej zesilovač z Českých Budějovic a pan bubeník se tváří jako by se nechumelilo. A přitom sníh opravdu padal, takový je to chlapík. Kapela rovněž zaznamenala první potlesk při vystoupení a to není málo, že? Od této chvíle se také můžete těšit z nových písniček a fotek, rozšíření taktéž zaznamenala sekce členové. Buďme zdrávi, náš Wolf.


První stovka přístupů
14. ledna 2007

Návštěvnost tohoto webu dosáhla za prvních čtrnáct dní provozu bezmála stovky přístupů. Takový úspěch opravdu nikdo z kapely a lídí kolem nečekal. Děkujeme! Dále byla přidána sekce downloads, ve které máte možnost poslechnout si několik ukázek z naší tvorby.


Vítejte !
1. ledna 2007

Dnešním dnem jsou otevřeny a zprovozněny internetové stránky kapely Wolf 359. Ne vše je hotové, ale během několika dnů to ještě doladíme. Pokud budete mít jakékoliv náměty a nápady, co byste na stránkách rádi viděli a četli, napište nám na wolf359@email.cz.


PernštejnNET

Bandzone.cz




© 2006 - 2009 Wolf359 - All rights reserved